GymBasis - 2016-2018

Antal tilmeldte: 24/24 Venteliste: 6 Årgang: 2015-2018 Pris: 844,38 DKK
15/08/2022 - 05/06/2023 Sønderkær - Gymnastiksal Søndag 10:30-11:45 Instruktør: Emily Hviid Mertcan Emma Riley Caroline Herrmann Selma Celebi Mertcan Magnus Herrmann
Beskrivelse

Gymbasis er holdet for de børn, som gerne vil gymnastikken, og er klar til lidt mede end bare leg. På Gymbasis vil man bevæge sig lidt mere over i de forskellige ting man kan lære i gymnastikken. Her vil der blive øvet alt fra kolbøtter og vejrmøller til trampolinspring. Der vil indgå rytmiske elementer, i form af dans og udstrækning, samt styrkeelementer i form af en styrkebom.

Udover det gymnastiske, vil der også være et særligt fokus på leg og fælleskab. Gymbasis er tiltænkt aldersgruppen 4-6 år, og er for børn som kan være i hallen uden mor og far.

Pris: 844,38 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emily Hviid Mertcan

Emma Riley

emmarileydk@gmail.com

Caroline Herrmann

Navn: Caroline Strange Herrmann
Hold: Gymbasis fredag og søndag samt træner på legesøndag
Alder: 19 år
Lidt om mig:
Mit navn er Caroline, jeg er 19 år gammel og har netop færdiggjort gymnasiet. Jeg skal i år primært træne børn i breddeafdelingen. Det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg har selv været i Hvidovre gymnastik de sidste 14 år som både gymnast og træner. Derudover er jeg netop startet på nyt arbejde som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Jeg nyder i høj grad at arbejde med børn og at lære fra mig og ser naturligvis frem til en god sæson.

Selma Celebi Mertcan

Navn: Selma Hviid
Hvilket hold: Jeg træner Familiegym og Gymbasis
Alder: 15 år
Om mig selv: Jeg er en pige der er fyldt med energi og elsker at tilbringe min tid med børn. Jeg har valgt at være træner da jeg elsker at lære børn gymnastikken og vil søger for at de får lysten til gymnastikken som jeg har. Jeg er selv gymnast og har dyrket det i nu 5 sæsoner.
Jeg går i 9 klasse på engstrandskolen.

Magnus Herrmann

Navn : magnus
Hold :røde kinder 3-5 og drenge spring 7-11 år
Alder : 13 år
Jeg går i 7 klasse og har været i foreningen i 8 år som gymnast og blev mini hjælper sidste år. Jeg syntes det er sjovt at være trænere fordi at jeg elsker så folk blive bedre og elsker at lære fra mig