Hvidovre Gymnastik (HvG37) er Hvidovres ældste gymnastikforening.

Hvidovre Gymnastik er stolte over et medlemstal på ca. 900 medlemmer i alle aldre.

Hos os kan man dyrke gymnastik hele livet. Fra det første møde med gymnastikken på vores forældre/barn hold, til børnene bliver mere selvstændige i vores børneafdeling, og efterfølgende på vores opvisnings- eller konkurrencehold. Er man kommet lidt op i årene har vi også hold som passer til jer, vi har både motionshold og Qi Gong hold for ældre.

Vi har i konkurrenceafdelingen både TeamGym, Tumbling og Sports Acro på programmet, og stiller op til regionale og nationale mesterskaber i alle rækker.

Som det hører sig til i en gymnastikforening, arrangeres der mange forskellige aktiviteter ud over den daglige træning. Vi elsker at mødes til forårsopvisningen hvor alle foreningens medlemmer er inviteret til at komme og vise hvad de arbejder med og har lært i løbet af sæsonen. Vi har også Juletræsfest med musik og alt hvad der hører til.

Vi går målrettet ind for et godt & sundt socialt samvær.

Vi er desuden i fortsat dialog med Hvidovre kommune med det mål for øje at tilbyde optimale træningsforhold og bedre faciliteter for vores medlemmer og skabe grobund for mere sportslig udfoldelse for lokalområdet.

 

Vi er også medlem af Idrætsrådet i Hvidovre, DGI Storkøbenhavn, GymDanmark og Danmarks Idrætsforbund.

 

 Velkommen til Hvidovre Gymnastik, en gymnastikklub for alle der har lyst til at dyrke gymnastik.

 

Velkommen og god fornøjelse