Opvisning Talent

Alder: 10-17 Pris: 2.127,50 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Sønderkær - Hal Onsdag 18:00-20:15 Træningstider: Søndag 18:30-20:30 Instruktør: Laura Sofie Pedersen Flemming Hersig Kimmie Bertelsen Cecilie Hersig
Beskrivelse

Holdet er for piger og drenge, som vil fokusere på målrettet træning, lære nye spring og dyrke opvisningsgymnastik.

Holdet er udtaget, og optagelsen tager udgangspunkt i gymnastens indstilling. Det er for dem som gerne vil gøre mere ud af gymnastikken, og deltage i alle træninger og opvisninger.

Holdet træner målrettet 2 gange om ugen, hvor det forventes at gymnasterne kommer og deltager aktivt.

Grundteknik, styrke-/konditionstræning og udvikling er en naturlig del af træningen. Det er planen at holdet skal deltage til flere opvisninger, gennem hele sæsonen, inklusiv vores egen forårsopvisning.

 

FORVENTNINGER TIL GYMNASTERNE?

På holdet forventes det, at gymnasterne kommer og deltager i alle træninger og opvisninger. Det er desuden vigtigt at gymnasten møder omklædte og til tiden, uden smykker og med håret sat op som aftalt.

 

HVILKE FORVENTNINGER ER DER TIL FORÆLDRENE?

Det forventes at forældrene støtter op omkring gymnastens deltagelse i træninger og opvisninger, samt at forældrene deltager på forældremøder, og hvis muligt er tilskuer til opvisninger. Holdets forældrerepræsentanter vil forsøge at arrangere fælles transport, hvis der er behov for det, så det bliver økonomisk overkommeligt at støtte gymnasterne ved opvisninger. Det forventes at man hjælper med at flytte redskaber før og efter en opvisning. At der er opbakning hjemmefra, er en vigtig forudsætning for at gymnasten udvikler sig, dette gælder også i klubbens sociale arrangementer.

Forældre er ikke tilladt i hallen under træning med mindre man har fået besked herom.

 

Kontingentindhold

  • Opvisningsdragt
  • 2 weekendtræninger
  • Opvisningsgebyr og entré

 

Planlagte ferier

Efterårsferie - 17/10-23/10

Juleferie - 22/12-4/1

Vinterferie - 13/2-19/2

Påskeferie - 5/4-10/4

Store Bededag - 5/5

Kristi Himmelfartsdag - 18/5

Pinse - 28/5-29/5

Pris: 2.127,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Laura Sofie Pedersen

Flemming Hersig

Næstformand & Bestyrelsesmedlem

Kimmie Bertelsen

kimmie.hvg37@gmail.com

Jeg hedder Kimmie, og er 18 år gammel. Til dagligt går jeg på en treårig HF og er på mit andet år. Jeg har været træner i klubben i 4 år men har været i foreningen i snart 15 år. I år har jeg familiegymnastik, micropige 2 og opvisning aspirant. Jeg er træner fordi jeg selv har gået til gymnastik i klubben i mange år og gerne vil dele ud af mine erfaringer.

Cecilie Hersig