GymBasis - 2016-2018

Antal tilmeldte: 24/24 Venteliste: 2 Årgang: 2015-2018 Pris: 844,38 DKK
15/08/2022 - 04/06/2023 Sønderkær - Gymnastiksal Fredag 17:15-18:30 Instruktør: Line Lang-Kettner Emma Riley Caroline Herrmann Leia Lang-Kettner Naja Østerberg Vejle-Hansen
Beskrivelse

Gymbasis er holdet for de børn, som gerne vil gymnastikken, og er klar til lidt mede end bare leg. På Gymbasis vil man bevæge sig lidt mere over i de forskellige ting man kan lære i gymnastikken. Her vil der blive øvet alt fra kolbøtter og vejrmøller til trampolinspring. Der vil indgå rytmiske elementer, i form af dans og udstrækning, samt styrkeelementer i form af en styrkebom.

 

Udover det gymnastiske, vil der også være et særligt fokus på leg og fælleskab. Gymbasis er tiltænkt aldersgruppen 4-6 år, og er for børn som kan være i hallen uden mor og far.

Pris: 844,38 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Line Lang-Kettner

Emma Riley

emmarileydk@gmail.com

Caroline Herrmann

Navn: Caroline Strange Herrmann
Hold: Gymbasis fredag og søndag samt træner på legesøndag
Alder: 19 år
Lidt om mig:
Mit navn er Caroline, jeg er 19 år gammel og har netop færdiggjort gymnasiet. Jeg skal i år primært træne børn i breddeafdelingen. Det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg har selv været i Hvidovre gymnastik de sidste 14 år som både gymnast og træner. Derudover er jeg netop startet på nyt arbejde som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Jeg nyder i høj grad at arbejde med børn og at lære fra mig og ser naturligvis frem til en god sæson.

Leia Lang-Kettner

Hej jeg hedder Leia jeg er 13 år gammel jeg skal have familie gym. Jeg går selv til gymnastik på junior og er igang med min 12. sæson og jeg skal i gang med mit 3. Sæson som træner. Jeg går på engstrandsskolen på eliteidrætslinjen

Naja Østerberg Vejle-Hansen