GymBasis - 2016-2018

Antal tilmeldte: 24/24 Venteliste: 10 Årgang: 2015-2018 Pris: 844,38 DKK
15/08/2022 - 04/06/2023 Sønderkær - Gymnastiksal Torsdag 17:15-18:30 Instruktør: Emma Riley Olivia Medeiros Marie Zahle Madsen Annika Tegtmeier Katarina Chun Kristiansen
Beskrivelse

Gymbasis er holdet for de børn, som gerne vil gymnastikken, og er klar til lidt mede end bare leg. På Gymbasis vil man bevæge sig lidt mere over i de forskellige ting man kan lære i gymnastikken. Her vil der blive øvet alt fra kolbøtter og vejrmøller til trampolinspring. Der vil indgå rytmiske elementer, i form af dans og udstrækning, samt styrkeelementer i form af en styrkebom.

Udover det gymnastiske, vil der også være et særligt fokus på leg og fælleskab. Gymbasis er tiltænkt aldersgruppen 4-6 år, og er for børn som kan være i hallen uden mor og far.

Pris: 844,38 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emma Riley

emmarileydk@gmail.com

Olivia Medeiros

Marie Zahle Madsen

Hej jeg hedder Marie og er 13 år.
I år skal jeg træne røde kinder og gymbasis om torsdagen. Jeg skal selv gå til teamgym gymnastik 3 gange om ugen på junior holdet.
Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år og har været træner i 2 år. Jeg har valgt at være træner fordi jeg gerne vil give børnene en ligeså god oplevelse med gymnastik som jeg fik da jeg var lille. Jeg ønsker også at børnene finder en glæde ved at gå til gymnastik og at de vil blive ved med at gå til det.

Annika Tegtmeier

Mit navn er Annika.
Jeg er 14 år gammel.
Og går i 8 klasse på Rigsbjergskolen.
Jeg går på opvisning talent.
Det har jeg gjort i omkring 3 år nu.
Dette er min 3 sæson som hjælpetræner.
I denne sæson håber jeg, at kunne lære en masse fra mig til de hold jeg skal have.
Jeg synes, at det er super sjovt at være træner.
Fordi at man lærer en masse nye ting.
Og så er det altid fedt at være i hallen.

Katarina Chun Kristiansen