Legesøndag - 3-5 år

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 0 Alder: 3-5 Pris: 697,50 DKK
15/08/2022 - 04/06/2023 Sønderkær - Hal Søndag 09:00-10:00 Instruktør: Freja Saaby Caroline Herrmann Sofie Jensen Magnus Herrmann Astrid Bredgaard
Beskrivelse

Legesøndag er for børn som elsker at bevæge sig og lege. Træningen vil bestå af opvarmning, hvor man leger og får varmen. Herefter er der massere af forskellige redskabsopstillinger, hvor de vil blive introduceret til gymnastikken og de forskellige redskaber. De vil få lov til at hoppe i trampolin, prøve kræfter med kolbøtter og andet godt fra gymnastikkens verden.

Forældre er meget velkomne på dette hold, til at se på eller give en hjælpende hånd, hvis man selv eller barnet har brug for dette.

Legesøndag er også åben for børn som bare ønsker en enkelt træning i ny og næ, og vil koste 50kr pr. gang, som vil blive overført via mobilepay, når man kommer. Vi glæder os til se jer til sjov og leg.

Legesøndag er tiltænkt aldersgruppen 3-5 år.

Pris: 697,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Freja Saaby

Caroline Herrmann

Navn: Caroline Strange Herrmann
Hold: Gymbasis fredag og søndag samt træner på legesøndag
Alder: 19 år
Lidt om mig:
Mit navn er Caroline, jeg er 19 år gammel og har netop færdiggjort gymnasiet. Jeg skal i år primært træne børn i breddeafdelingen. Det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg har selv været i Hvidovre gymnastik de sidste 14 år som både gymnast og træner. Derudover er jeg netop startet på nyt arbejde som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Jeg nyder i høj grad at arbejde med børn og at lære fra mig og ser naturligvis frem til en god sæson.

Sofie Jensen

Hej mit navn er Sofie, jeg er 14 år gammel og jeg går på junior.
Jeg er igang med min 5 sæson som teamgym gymnast, og min 3 sæson som træner.
Jeg skal være træner på opvisnings nano og Rødekinder.
Jeg er træner fordi jeg syntes det er hyggeligt at tilbringe tid med børnene, og vil gerne give dem den bedste oplevelse muligt med gymnastikken.

Magnus Herrmann

Navn : magnus
Hold :røde kinder 3-5 og drenge spring 7-11 år
Alder : 13 år
Jeg går i 7 klasse og har været i foreningen i 8 år som gymnast og blev mini hjælper sidste år. Jeg syntes det er sjovt at være trænere fordi at jeg elsker så folk blive bedre og elsker at lære fra mig

Astrid Bredgaard

Hej jeg hedder Astrid, jeg er 13 år. Jeg går på hanssted skole i 7 klasse. Jeg er konkurrence gymnast som junior pige, Og jeg har været gymnast her i hvg i 4 sæsoner, og er i gang med min 5. Jeg er i gang med mit første år som træner, og er hjælpe træner på lege søndag.