Røde Kinder - 3-5 år

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 11 Alder: 3-5 Pris: 697,50 DKK
15/08/2022 - 04/06/2023 Sønderkær - Gymnastiksal Tirsdag 16:00-17:00 Instruktør: Wilma Thiem Magnus Herrmann Nicoline Berg Andersson Ella Malmstedt Carlsen
Beskrivelse

Røde Kinder er for barnet som elsker at bevæge sig og lege. Træningen vil bestå af opvarmning, hvor man leger og får varmen. Herefter er der massere af forskellige redskabsopstillinger, hvor de vil blive introduceret til gymnastikken og de forskellige redskaber. De vil få lov til at hoppe i en trampolin, prøve kræfter af med kolbøtter og andet godt fra gymnastikkens verden.

Røde kinder er holdet for barnet som elsker at lege, bevæge sig og have det sjovt.

Holdet er for 3-5 årige, som kan være i hallen uden mor og far. De vil være i trygge hænder.

Pris: 697,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Wilma Thiem

Hej. Jeg hedder Wilma og er 13 år gammel. Jeg går selv på junior og har gået i klubben i 5 år.
Jeg går på Engstrandskolen på idrætslinjen.
Jeg kan godt lide at være træner, fordi jeg gerne vil give min gymnastikglæde videre til andre. I dette år skal jeg træne Røde Kinder og jeg glæder mig rigtig meget.

Magnus Herrmann

Navn : magnus
Hold :røde kinder 3-5 og drenge spring 7-11 år
Alder : 13 år
Jeg går i 7 klasse og har været i foreningen i 8 år som gymnast og blev mini hjælper sidste år. Jeg syntes det er sjovt at være trænere fordi at jeg elsker så folk blive bedre og elsker at lære fra mig

Nicoline Berg Andersson

Hej jeg hedder Nicoline jeg er 13 år gammel, og jeg går på junior. Jeg går på Engstrandskolen på Eliteidrætslinjen i 7. klasse. Jeg har gået til gymnastik i 8 sæsoner, det er mit 3. år som ungdomstræner, og jeg er træner i bredde afdelingen. Jeg syntes at det er fedt at se børn udvikle sig, og have det sjovt med gymnastikken.

Ella Malmstedt Carlsen