TalentHoldet

Årgang:
2008-2014
Ratebetaling
Betales nu:
3.480,00 DKK
31-10-2024:
3.480,00 DKK
19/08/2024 - 22/06/2025 Sønderkær - Hal Mandag 18:00-20:15Onsdag 18:30-20:30 Sønderkær - Hal (HVER 4. LØRDAG) Lørdag 12:45-15:45 Instruktør: Cecilie Hersig Hjælpeinstruktør: Mynte Jersborg Flemming Hersig Flemming Hersig
Beskrivelse

Bemærk: Dette hold er for udtagede gymnaster, og der er derfor kun venteliste tilmelding

 

TalentHoldet er for både piger og drenge i alderen 10-16 år, som gerne vil have det sjovt med gymnastikken, og gennem sæsonen arbejde på at skabe et fedt opvisningskoncept som passer til gymnasternes alder og niveau. 

Holdet træner fast 2 gange om ugen, og hver 4. lørdag, hvor der fokuseres på både serie og spring.

 

For at blive udtaget tilholdet, skal man kontakte holdes ansvarlige træner Cecilie, på cecilie.hvg37@gmail.com eller deltage i udtagelsen som foregår Mandag og onsdag i uge 34 i holdets træningstid.

 

Der er ingen niveau krav for at gå på holdet, du skal bare have lyst til at lave opvisningsgymnastik og have lysten til at udfordrer dig selv og blive bedre til gymnastik, samt have en lyst til at tage ud og lave både interne og eksterne opvisninger. Målet er at udvikle sit niveau og lave et fedt opvisningsprogram, så vi til foråret kan gennemføre 5-6 opvisninger, hvor den ene er foreningens egen Sommeropvisning, samt deltage i GymForLife, som er en opvisnings konkurrence.

Træningen på TalentHoldet består af en masse teknik-, styrke-, smidigheds- og konditionstræning, der alt sammen er med til at styrke gymnasternes springfærdigheder. Der trænes alt fra basale grundspring som flyvekolbøtter, Araberspring, flik flak, kraftspring, overslag, barani og forlæns/baglæns saltoer til mere udfordrende spring såsom dobbeltsalto, skruer og kombinationsspring, der passer til gymnasternes færdigheder.

Der trænes spring på både airtrack, gulv, minitrampolin samt storttrampolin.

 

Holdet er uden forældredeltagelse, i forbindelse med træningerne, men der er behov for forældredeltagelse ved ekstra træninger, sociale arrangementer samt til interne og eksterne opvisninger.

 

Kontingentet ved sæsonstart er inkl opvisningstøj. Men ved tilmelding senere på året og derved lavere kontingent, vil der komme opkrævning på opvisningstøjet 

 

Holdet deltager i foreningens Sommeropvisning d. 15/6/2025

 

Holdets ferieplan kan findes under fanen "Ferieplan 2024/2025"

 

Holdet er en del af vores opvisningsafdeling I skal derfor henvende jer til Cecilie på opvisning@hvg37.dk med spørgsmål, dog med undtagelse af administrative spørgsmål. Her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk

Økonomi: Det er tilladt at få kontingentet delt over mere end de 2 rater. Dette koster et gebyr på 250 pr ekstra rate. Kontakt kasserer@hvg37.dk ved spørgsmål og ønsker til økonomi.


OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret.
https://www.hvg37.dk/betingelser?fbclid=IwAR2rbNENKqJRjzINUg_uM3P_5n3xLaZS65_8EXnVYrrWLO-AcrYilic9wfs 

Pris: 3.480,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Cecilie Hersig

Instruktør

cecilie.hvg37@gmail.com
Navn: Mynte Jersborg Hvilket hold: OPV Nano og Mixspring 8-12 år Alder: 17 Om mig selv: Jeg går i gymnasiet i 1.g. Jeg har været i foreningen HVG37 i omkring 5 år, jeg har været på en Gymnastikefterskole og været træner en sæson før jeg gik på efterskole. Dette er nu min anden sæson som træner og har været gymnast i omkring 6 år.
Mynte Jersborg

Hjælpeinstruktør

Næstformand & Træner Jeg er 56 år gået til gymnastik siden jeg var 10, gået Roskilde rep-hold jeg har haft alle typer hold i de 15 år jeg har været her, og så er jeg klubbens handyman
Flemming Hersig

Hjælpeinstruktør

flemming@hps-byg.dk
20238201