Yoga Teen

Antal tilmeldte:
0/25
Årgang:
2007-2011
Pris:
1.080,00 DKK
26/08/2024 - 15/06/2025 Kulturhus Risbjerggaard Tirsdag 16:00-17:00
Beskrivelse

På teen-holdet arbejder vi flowbaseret og legende med yogaen. Yogaen kan hjælpe os til at blive både stærkere og smidigere, men også at lære os selv bedre at kende. Der vil være god musik og du får mulighed for både at følge det jeg guider og også udforske på egen hånd.

Holdet er fra 13-17 år.

 

Jeg, Johanne Hertz Buchert, er fysioterapeutstuderende og arbejder som yoga- og bevægelsesunderviser bosat i København. Jeg har i mange år nydt bevægelse som en stor del af min livsstil, som noget jeg hygger med sammen med venner og familie og, mest af alt, som noget jeg passioneret ønsker at dele ud af i min undervisning. Jeg tror på at vi igennem somatisk bevægelse kan komme nærmere os selv og mærke den rod, det intet har med tanker, følelser eller oplevelser at gøre, men blot er nuet og det der eksisterer i det givne øjeblik.

Jeg har danset og undervist i dans i mange år, yoga har jeg undervist i de sidste 5 år og derudover er jeg meget glad for natural movement og diverse akrobatikdicipliner.

 

Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret https://www.hvg37.dk/betingelser.

 

 

Pris: 1.080,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld