Yoga Voksen

Antal tilmeldte:
6/25
Alder:
18-99
Pris:
1.080,00 DKK
26/08/2024 - 15/06/2025 Kulturhus Risbjerggaard Tirsdag 17:15-18:15
Beskrivelse

På voksenholdet arbejder vi med bløde flows og gentagelser af bevægelser så yogaen bliver integreret i vores nervesystem og krop. Der er både bløde og stærke sekvenser og jeg forsøger at møde både dig der møder op med intentionen om at få en workout og dig som møder op med trangen til ro. Jeg ønsker at skabe et rum med plads til dit indre, kreative legebarn og elsker at opfordre til at være kreativ og udfordre til at prøve noget nyt.

 

Jeg, Johanne Hertz Buchert, er fysioterapeutstuderende og arbejder som yoga- og bevægelsesunderviser bosat i København. Jeg har i mange år nydt bevægelse som en stor del af min livsstil, som noget jeg hygger med sammen med venner og familie og, mest af alt, som noget jeg passioneret ønsker at dele ud af i min undervisning. Jeg tror på at vi igennem somatisk bevægelse kan komme nærmere os selv og mærke den rod, det intet har med tanker, følelser eller oplevelser at gøre, men blot er nuet og det der eksisterer i det givne øjeblik.

 

Jeg har danset og undervist i dans i mange år, yoga har jeg undervist i de sidste 5 år og derudover er jeg meget glad for natural movement og diverse akrobatikdicipliner.

 

Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret https://www.hvg37.dk/betingelser.

Pris: 1.080,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld