Røde kinder med forældre

Antal tilmeldte:
36/36
Venteliste:
0
Årgang:
2019-2021
Pris:
1.590,00 DKK
26/08/2024 - 15/06/2025 Sønderkær - Gymnastiksal Tirsdag 16:15-17:15
Beskrivelse

Røde Kinder er for barnet som elsker at bevæge sig og lege. Træningen vil bestå af en lille opvarmning, hvor man leger, løber og laver gulvøvelser, så man kan få varmen. 

Herefter får børnene lov til at lave gymnastik på en kæmpe redskabsbane. Der vil være lege stationer, som vipper, og ting man kan hoppe ned fra, samt masser af gymnastik stationer, hvor børnene kan få kendskab til gymnastikken. Alle niveauer er velkomne. De vil få lov til at hoppe i en trampolin, prøve kræfter af med kolbøtter og andet godt fra gymnastikkens verden.

Røde kinder er holdet for barnet som elsker at lege, bevæge sig og have det sjovt.
Holdet er for 3-5 årige.

Dette hold er med mulighed for at en forælder kan være med, da vi ønsker børnene får en tryg start i gymnastikkens verden. Nogle børn vil have brug for at i går med rundt under træningen, hvor andre vil have det fint med at i står og kigger fra sidelinjen. Vi anbefaler derfor at forældre og børn har gymnastiktøj/afslappet tøj på, når i er til træning. Der er plads til 18 børn på holdet samt en medfølgende voksen. (Det er barnets profil der skal tilmeldes med).

Holdet træner i gymnastiksalen.

Sommeropvisningen afholdes søndag den 15. juni 2025 i Brøndbyhallen.

Dette hold er en del af breddeafdelingen, ved spørgsmål skal i derfor henvende jer til bredde afdelingsleder Kamine Jacobsen på bredde@hvg37.dk, dog med undtagelse af administrative spørgsmål, her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk.


OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret https://www.hvg37.dk/betingelser.

 

Pris: 1.590,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld