FamilieGymnastik

Antal tilmeldte:
8/40
Alder:
0-2
Pris:
1.630,00 DKK
26/08/2024 - 15/06/2025 Sønderkær - Gymnastiksal Fredag 16:15-17:15 Instruktør: Kimmie Bertelsen
Beskrivelse

Familiegymnastik er for børn i alderen 0-2 år med fokus på udvikling af børnenes grovmotorik.

Tag forældre eller bedsteforældre med i hånden og tag på opdagelse i gymnastikkens store verden.

Vi starter altid med at sige pænt goddag til hinanden inden vi kaster os ud i en legende opvarmning både med og uden redskaber, så vi kan få pulsen lidt op inden den store legeplads åbner!

Her har vi bygget forskellige redskabsopstillinger op, så vi kan udfordre børnene mest muligt motorisk: De skal krybe, kravle, hoppe, trille og mon ikke der også bliver plads til en lille kolbøtte.

Det er 55 minutters træning med fuld fræs på, glade børn og voksne og ikke mindst masser af dejligt samvær.

Da vi ønsker både børn og voksne får rørt sig, er det altid en god ide at alle har gymnastiktøj på. Der er plads til 20 børn på holdet samt en medfølgende voksen. (Det er barnets profil der skal tilmeldes med).

Dette hold er en del af breddeafdelingen, ved spørgsmål skal i derfor henvende jer til bredde afdelingsleder Kamine Jacobsen på bredde@hvg37.dk, dog med undtagelse af administrative spørgsmål, her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk.

Sommeropvisningen afholdes søndag den 15. juni 2025 i Brøndbyhallen.

I kontingentet indgår en t-shirt til et barn og en voksen. Ved flere børn på samme hold, kontakt info@hvg37.dk

 

OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret https://www.hvg37.dk/betingelser.
 

 

Pris: 1.630,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Jeg hedder Kimmie, og er 18 år gammel. Til dagligt går jeg på en treårig HF og er på mit andet år. Jeg har været træner i klubben i 4 år men har været i foreningen i snart 15 år. I år har jeg familiegymnastik, micropige 2 og opvisning aspirant. Jeg er træner fordi jeg selv har gået til gymnastik i klubben i mange år og gerne vil dele ud af mine erfaringer.
Kimmie Bertelsen

Instruktør

kimmie.hvg37@gmail.com