NanoHoldet 2

Antal tilmeldte:
10/18
Årgang:
2014-2016
Køn:
Piger
Pris:
2.800,00 DKK
19/08/2024 - 22/06/2025 Sønderkær - Hal Mandag 17:30-18:45 Instruktør: Cecilie Hersig
Beskrivelse

NanoHoldet 2 er et opvisningshold for piger i alderen 8-9 år, som gerne vil have det sjovt med gymnastikken, og gennem sæsonen arbejde på at skabe et fedt opvisningskoncept som passer til gymnasternes alder og niveau. 

Holdet træner 1 gang om ugen, hvor der fokuseres på både serie og spring.

Der er ingen krav for at gå på holdet, du skal bare have lyst til at lave gymnastik og blive bedre til det, samt have en lyst til at tage ud og lave både interne og eksterne opvisninger. Målet er at udvikle sit niveau og lave et fedt opvisningsprogram, så vi til foråret kan gennemføre i 2-3 opvisninger, den ene er vores egen forårsopvisning.

Træningen på NanoHoldet 2 består af en masse teknik-, styrke-, smidigheds- og konditionstræning, der alt sammen er med til at styrke gymnasternes springfærdigheder. Der trænes alt fra basale grundspring som håndstand, vejrmøller, araberspring, kraftspring, opspring, salto til mere udfordrende spring såsom overslag og kombinationsspring, der passer til gymnasternes færdigheder

Der trænes spring på både airtrack, gulv, minitrampolin samt storttrampolin.

Holdet er uden forældredeltagelse, i forbindelse med træningerne, men der er behov for forældredeltagelse ved ekstra træninger, sociale arrangementer samt til interne og eksterne opvisninger.

 

Holdets ferieplan kan findes under fanen "Ferieplan 2024/2025"

Holdet er en del af vores opvisningsafdeling I skal derfor henvende jer til Cecilie på opvisning@hvg37.dk med spørgsmål, dog med undtagelse af administrative spørgsmål. Her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk


OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret.
https://www.hvg37.dk/betingelser?fbclid=IwAR2rbNENKqJRjzINUg_uM3P_5n3xLaZS65_8EXnVYrrWLO-AcrYilic9wfs 

Pris: 2.800,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Cecilie Hersig

Instruktør

cecilie.hvg37@gmail.com