GymBasis Mandag

Antal tilmeldte:
15/20
Årgang:
2018-2020
Pris:
1.890,00 DKK
26/08/2024 - 15/06/2025 Sønderkær - Gymnastiksal Mandag 16:00-17:00 Instruktør: Isabella Jensen Hjælpeinstruktør: Luna Gry Jensen Christine Wallin
Beskrivelse

Gymbasis er holdet for de børn, som gerne vil gymnastikken, og er klar til lidt mere end bare leg. På Gymbasis vil man bevæge sig lidt mere over i de forskellige ting man kan lære i gymnastikken. Her vil der blive øvet alt fra kolbøtter og vejrmøller til trampolinspring. Der vil indgå rytmiske elementer, i form af dans og udstrækning, samt styrke elementer i form af øvelser som armgang og håndstand.

Træningen vil bygges op således, at man starter ud med en leg, herefter varmer holdet op. Opvarmningen indeholder som regel en blanding af dans, forskellige gulvøvelser, løb, hop og udstrækning. Herefter går holdet i gang med at lave gymnastik på en redskabsbane. Øvelser er opbygget således, at man starter med de mest basisøvelser, og som ugerne forløber, så bliver øvelserne sværere. På den måde sikrer vi at gymnasterne får nogle gode vaner, når de springer.

Gymbasis er tiltænkt aldersgruppen 4-6 år. Her øver vi, at forældre sidder i omklædningsrummet (ikke i hallen). Børn er forskellige, og nogle vil måske have sværere ved at være i hallen uden en ekstra tryghed, især i starten. Kom og tag en snak med trænerne om dette, når vi starter, og så finder vi en løsning sammen. 

Obs. Hvis dit barn er 4 år, og har enormt meget krudt i numsen, og svært ved at koncentrere sig, så vil vi anbefale røde kinder.

 

Dette hold indgår i breddeafdelingen.
I skal derfor henvende jer til Kamine/Maria Gry på Bredde@hvg37.dk med spørgsmål, dog med undtagelse af administrative spørgsmål. Her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk

Der indgår en hold t-shirt i kontingentet


OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret.
https://www.hvg37.dk/betingelser?fbclid=IwAR2rbNENKqJRjzINUg_uM3P_5n3xLaZS65_8EXnVYrrWLO-AcrYilic9wfs 

 

OBS: Holdets ferieplan kan findes under fanen "Ferieplan 2024/2025"

Pris: 1.890,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Isabella Jensen

Instruktør

Luna Gry Jensen

Hjælpeinstruktør

Christine Wallin

Hjælpeinstruktør