Nedsat med 35%

Opvisning Nano 2

Antal tilmeldte: 11/25 Alder: 7-9 Køn: Piger Pris: 1.579,50 DKK
21/08/2023 - 23/06/2024 Sønderkær - Hal Søndag 13:00-14:15 Instruktør: Klara Ernst Aura Demuth Ida Lindegaard Cecilie Hersig
Beskrivelse

Nano 2 er for piger i alderen 7-8 år, som gerne vil have det sjovt med gymnastikken, og gennem sæsonen arbejde på at skabe et fedt opvisningskoncept som passer til gymnasternes alder og niveau. 

Holdet træner 1 gang om ugen, hvor der fokuseres på både serie og spring.

Der er ingen krav for at gå på holdet, du skal bare have lyst til at lave gymnastik og blive bedre til det, samt have en lyst til at tage ud og lave både interne og eksterne opvisninger. Målet er at udvikle sit niveau og lave et fedt opvisningsprogram, så vi til foråret kan gennemføre i 1-2 opvisninger, den ene er vores egen forårsopvisning.

Træningen på Nano 2 består af en masse teknik-, styrke-, smidigheds- og konditionstræning, der alt sammen er med til at styrke gymnasternes springfærdigheder. Der trænes alt fra basale grundspring som håndstand, vejrmøller, araberspring, kraftspring, opspring, salto til mere udfordrende spring såsom overslag og kombinationsspring, der passer til gymnasternes færdigheder

Der trænes spring på både airtrack, gulv, minitrampolin samt storttrampolin.

Holdet er uden forældredeltagelse, i forbindelse med træningerne, men der er behov for forældredeltagelse ved ekstra træninger, sociale arrangementer samt til interne og eksterne opvisninger.

 

Ved tilmelding til holdet følger retten til at bestille holdets opvisningsdragt, uden efter betaling.

Holdets ferieplan kan findes under fanen "Ferieplan 2023/2024"

Holdet er en del af vores opvisningsafdeling I skal derfor henvende jer til Cecilie på opvisning@hvg37.dk med spørgsmål, dog med undtagelse af administrative spørgsmål. Her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk


OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret.
https://www.hvg37.dk/betingelser?fbclid=IwAR2rbNENKqJRjzINUg_uM3P_5n3xLaZS65_8EXnVYrrWLO-AcrYilic9wfs 

Pris: 1.579,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Klara Ernst

Aura Demuth

Hej jeg hedder Aura, jeg er 13 år og jeg går på junior.
Jeg har gået til gymnastik i 5 sæsoner og så har jeg været minihjælper i 1 sæson så det her er min første sæson som ungdomstræner.
Jeg synes det er rigtig sjovt at være træner fordi at jeg elsker børn og håber jeg kan lære de børn jeg træner en masse! Og vise dem hvor sjovt gymnastik er.
Jeg går på Engstrand skolen på eliteidrætslinjen i 7. Klasse.
Jeg skal træne Gymbasis om mandagen.

Ida Lindegaard

Cecilie Hersig

cecilie.hvg37@gmail.com