ÅBNER 22/6 KL. 10.00

Sports Acro Begynder

Antal tilmeldte: 25/26 Alder: 6-10 Pris: 1.970,00 DKK
24/08/2023 - 13/06/2024 Sønderkær - Hal Torsdag 16:00-17:00 Instruktør: Luna Lynge Lykke Holm Mouritzen Sofia Seven Lykke Holm Mouritzen
Beskrivelse

Er du smidig, elsker at stå med hovedet nedad, eller bare klar på en udfordring? Så er Sports Acro noget for dig. Vi kommer til at arbejde med en masse forskellige elementer indenfor gymnastikkens verden. Herunder styrke, smidighed, spring og akrobatiske momenter. Vi skal blandt andet gennem leg blive stærke, gode til at samarbejde, få kropsforståelse, lære at stå på hænder og meget mere.

Holdet vil deltage til foreningens forårsopvisning, og så vil der være mulighed for at prøve at gå i konkurrence for dem, der har lyst til det. Der er mulighed for at deltage i to konkurrencer i løbet af foråret, herunder SM og JM OPEN.

Kontingentindhold

  • Træninger
  • Leje af dragt, som skal afleveres når sæsonen er slut
  • Begynder konkurrencelicens hos GymDanmark
  • Konkurrencegebyr og entré

Hvis du vil vide mere, så tag endelig fat i vores Sports Acro ansvarlige, Luna Lynge (luna@vejelynge.dk), eller se mere på vores instagram @sportsacrohvidovre.

Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret https://www.hvg37.dk/betingelser.

Pris: 1.970,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Luna Lynge

luna@vejelynge.dk

Mit navn er Luna, jeg er 21 år gammel, og i denne sæson skal jeg være træner på Sports Acro National.
Til daglig læser jeg en bachelor i matematik-økonomi på KU, men bruger også en del tid i hallen, da jeg selv er udøvende gymnast på Sports Acro International. Jeg har dyrket Sports Acro i 11 år og har været træner i 3 år. Jeg elsker at være træner, fordi der ikke findes noget bedre end at lære fra sig og se glæden i gymnasternes øjne, når de lykkedes med det.

Lykke Holm Mouritzen

Sofia Seven

Lykke Holm Mouritzen