ÅBNER 22/6 KL. 10.00

TeamGym Juniorpige Danmarksserien/Liga

Antal tilmeldte: 26/30 Årgang: 2007-2009 Køn: Piger Pris: 4.500,00 DKK
21/08/2023 - 23/06/2024 Sønderkær Tirsdag 18:00-21:00Torsdag 18:00-21:00 Træningstider: Søndag 17:30-20:30 Instruktør: Louise Hansen Mie Læssøe Malene Frølund Jess Julie Løie Andreas Plum Støle
Beskrivelse

TeamGym er det perfekte mix af kraftfulde spring og rytmiske bevægelser. TeamGym er en sport, hvor du:

 • laver en rytmisk serie til musik.
 • springer på fiberbane og sammensætter springene til en samlet serie af spring.
 • springer i trampet (en lille skrå trampolin).

TeamGym er en konkurrencesport hvor vi træner målrettet gennem sæsonen for at deltage til de nationale konkurrencer. Du vil blive udfordret af seriøse og kompente trænere der forventer at du prioriterer din træning og tager den seriøst.

Forventninger til TeamGym gymnasten

TeamGym er en holdsport hvor gymnaster og trænere har et fælles ansvar for at skabe et positivt og udviklende træningsmiljø. Trænerne og dine holdkammerater forventer af dig:

 • at du møder op til alle træninger, ekstratræninger, konkurrencer og opvisninger.
 • at du bruger din træningstid effektivt.
 • at du gør dit bedste til træning.
 • at du viser respekt for dine holdkammerater og dine trænere.
 • at du melder afbud med begrundelse når du ikke kan komme.
 • at du øver hjemme, f.eks. serier, momenter, styrke og kondition.
 • at du glæder dig til at komme til træning.
 • at du bidrager med positiv energi til træning.
 • at du bakker op om holdets arrangementer.

Hvis den enkelte gymnast ikke lever op til forventningerne, forbeholder vi os retten til at henvise gymnasten til et af foreningens andre hold.

Vi lover

 • sjove træninger med leg, spring og rytme.
 • at du udvikler dig – både på det sociale- og gymnastiske plan.
 • gode træningsfaciliteter.
 • udfordringer – uanset hvilket niveau du er på når du starter.
 • weekendtræninger, konkurrencer, opvisninger og sjove oplevelser.
 • gode holdkammerater.
 • et sammenhold, der rækker udenfor hallens fire vægge.
 • engagerede og kompetente trænere.

Sæsonplan

Der holdes opstartsmøde for forældre i starten af sæsonen hvor den detaljerede sæsonplan med konkurrencedatoer, weekendtræninger, sociale arrangement osv. gennemgåes. 

Træningstider

Tirsdag kl. 18.00 - 21.00 - Rytme

Torsdag kl. 18.00 - 21.00 - Spring

Søndag kl. 17.30 - 20.30 - Spring

Spørgsmål

Økonomi: Det er tilladt at få kontingentet delt over mere end de 2 rater. Dette koster et gebyr på 250 pr ekstra rate. Kontakt kasserer@hvg37.dk ved spørgsmål og ønsker til økonomi.

Spørgsmål vedrørende tilmelding og sæson 23/24 rettes til TeamGym koordinatorer Malika Anthoni Lynge og Andreas Plum Støle på teamgym@hvg37.dk 

OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret.
https://www.hvg37.dk/betingelser?fbclid=IwAR2rbNENKqJRjzINUg_uM3P_5n3xLaZS65_8EXnVYrrWLO-AcrYilic9wfs 

Pris: 4.500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Louise Hansen

Mie Læssøe

Navn: Mie Læssøe
Hvilket hold: Junior
Alder: 26 år
Om mig selv:
Jeg er uddannet kandidat i bioteknologi og til dagligt arbejder jeg i Bavarian Nordic, hvor jeg er en del af supportteamet for vaccineproduktion.

Jeg har selv gået til gymnastik, siden jeg var 4 år gammel (stoppede som 19-årig), og har siden jeg var 12 år været først hjælpetræner og derefter træner. Jeg har været træner for gymnaster i alle aldre helt fra far/mor/børn hold til senior springhold. Denne sæson bliver min første i Hvidovre gymnastik og det glæder jeg mig super meget til!

Jeg har selv nydt at gå til gymnastik og glæder mig over, at jeg som træner kan være med til at give børn og unge samme fantastiske oplevelser.

Malene Frølund Jess

Mit navn er Malene og jeg er 26 år gammel. Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut på en klinik i Nordvest. Jeg har siden jeg var helt lille gået til gymnastik, og undervist i gymnastik siden jeg var 12 år. I dag dyrker jeg ikke selv gymnastik, men holder mig i gang ved at træne CrossFit.
Jeg er træner fordi jeg elsker at lære fra mig, og fordi gymnastik fortsat har en stor plads i mit liv. Nu ikke selv som aktiv gymnast, men som træner, hvor jeg håber at kunne skabe en masse gymnastikglæde hos nuværende gymnaster.
I denne sæson er jeg ansvarlig træner på rytme for TeamGym juniorpige2, hvor min primære opgave vil være at stå for den rytmiske disciplin inden for TeamGym.

Julie Løie

Navn: Julie Løie
Hold: Junior 3 (spring)
Alder: 24
Om mig selv: til dagligt arbejder jeg som ejendomsmægler hos danbolig-kæden.
Denne sæson er min første som træner i HVG37, men jeg har været træner siden 2010. Desuden har jeg selv gået til gymnastik siden jeg var helt lille.
Jeg har altid haft gymnastikken som en fast del af min hverdag.

Andreas Plum Støle

plum.andreas@gmail.com

Mit navn er Andreas. Jeg er uddannet fysioterapeut og cand.scient i idræt og sundhed. Til dagligt arbejder jeg på en klinik i Tårnby hvor jeg behandler alt fra unge idrætsudøvere til patienter med alvorlige sygdomme. I Hvidovre Gymnastik er jeg ansvarlig springtræner for juniorpige 1 der deltager i konkurrencer på det højeste nationale niveau. Derudover er jeg afdelingsleder for alle TeamGym hold i klubben. Min opgave er blandt andet at sørge for at alle vores hold træner på en sund måde og bliver godt forberedte til konkurrencerne. Jeg er også uddannet springdommer og sidder ved dommerbordet til mange konkurrencer.