Gymbasis O16:15

Antal tilmeldte: 24/24 Venteliste: 0 Alder: 3-6 Pris: 1.890,00 DKK
21/08/2023 - 04/06/2024 Sønderkær - Gymnastiksal Onsdag 16:15-17:15 Instruktør: Line Lang-Kettner Marie Zahle Madsen Sille Fredskov Anastasija Matovic Noelle Amalie Høllund
Beskrivelse

 

Gymbasis er holdet for de børn, som gerne vil gymnastikken, og er klar til lidt mere end bare leg. På Gymbasis vil man bevæge sig lidt mere over i de forskellige ting man kan lære i gymnastikken. Her vil der blive øvet alt fra kolbøtter og vejrmøller til trampolinspring. Der vil indgå rytmiske elementer, i form af dans og udstrækning, samt styrke elementer i form af øvelser som armgang og håndstand.

Træningen vil bygges op således, at man starter ud med en leg, herefter varmer holdet op. Opvarmningen indeholder som regel en blanding af dans, forskellige gulvøvelser, løb, hop og udstrækning. Herefter går holdet i gang med at lave gymnastik på en redskabsbane. Øvelser er opbygget således, at man starter med de mest basisøvelser, og som ugerne forløber, så bliver øvelserne sværere. På den måde sikrer vi at gymnasterne får nogle gode vaner, når de springer.

Gymbasis er tiltænkt aldersgruppen 4-6 år. Her øver vi, at mor og far sidder i omklædningsrummet. Børn er forskellige, og nogle vil måske have sværere ved at være i hallen uden en ekstra tryghed, især i starten. Kom og tag en snak med trænerne om dette, når vi starter, og så finder vi en løsning sammen. 

Obs. Hvis dit barn er 4 år, og har enormt meget krudt i numsen, og svært ved at koncentrerer sig, så vil vi anbefale røde kinder.

 

Dette hold indgår i breddeafdelingen.
I skal derfor henvende jer til Emma på Bredde@hvg37.dk med spørgsmål, dog med undtagelse af administrative spørgsmål. Her skal i henvende jer til vores koordinater på info@hvg37.dk

I kontingent indgår en dragt/t-shirt. 


OBS. Ved tilmelding til hold, skal brugerbetingelserne læses. Der er ændringer i betaling og returret.
https://www.hvg37.dk/betingelser?fbclid=IwAR2rbNENKqJRjzINUg_uM3P_5n3xLaZS65_8EXnVYrrWLO-AcrYilic9wfs 

 

Pris: 1.890,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Line Lang-Kettner

Marie Zahle Madsen

Hej jeg hedder Marie og er 13 år.
I år skal jeg træne røde kinder og gymbasis om torsdagen. Jeg skal selv gå til teamgym gymnastik 3 gange om ugen på junior holdet.
Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år og har været træner i 2 år. Jeg har valgt at være træner fordi jeg gerne vil give børnene en ligeså god oplevelse med gymnastik som jeg fik da jeg var lille. Jeg ønsker også at børnene finder en glæde ved at gå til gymnastik og at de vil blive ved med at gå til det.

Sille Fredskov

Anastasija Matovic

Noelle Amalie Høllund