SPORTSCHEF
  
 
KONTAKTOPLYSNINGER
 
Kenneth besvarer mails og telefon på følgende dage:  
 
Tirsdag 9.30-11.30
Torsdag 12-14 
 
Mail: kenneth@hvg37.dk - Telefon nr.: 5354 3173 

I er velkommen til at skrive til Kenneth på kenneth@hvg37.dk , hvis I har spørgsmål vedr. TEAMGYM  -  VIL GERNE VÆRE TRÆNER I FORENINGEN -  RIS OG ROS TIL SPORTSCHEFEN.

Kenneth er en rutineret og dygtig træner, med stor international erfaring indenfor TeamGym og uddannelse og undervisning.

Jeg spurgte Kenneth om visionerne for Hvidovre Gymnastik, og jeg bad om et kort svar, for med Kenneths engagement og passion for gymnastikken, ville hjemmesiden bryde sammen, hvis jeg skulle skrive alle Kenneths visioner og ideer i nedenstående tekst.

"Et af mine hovedpunkter er, at jeg vil være med til at udvikle foreningen. Det skal foregå i tæt samarbejde med foreningens trænere, ledere og gymnaster.

Vi skal sikre os, at alle har lige mulighed for at lave gymnastik. Vi ønsker at lave bæredygtig gymnastik, hvor en progression er i højsædet. Det giver gymnasterne mulighed for selv at kunne vælge hvornår deres gymnastikkarriere stopper og ikke pga. skader eller manglende lyst.

Jeg glæder mig rigtigt meget til arbejdet i Hvidovre Gymnastikforening og at være med til at videreudvikle gymnaster, trænere og lokalområdet."

KENNETHS KORTE CV:
Forår 2012 - Gymnastikhøjskolen i Ollerup Lærer på TeamGymlinjen
2013-2016 - Íþróttafélagið Gerpla, Island Ansvarlig fuldtidstræner for Seniordamer, Juniorpiger og basisgrupper
2014 - Islands Gymnastikforbund Ansvarlig landstræner for Juniorpiger
2016 - GymHelsinge Ansvarlig fuldtidstræner Minipiger og Seniormix, træner for Minidrenge, Juniormix, basis, tumbling
Forår 2017 - Gymnastikhøjskolen i Ollerup Timelærer på TeamGymlinjen
2017-2018 - Gymnastikefterskolen Stevns Timelærer på TeamGym linjen