404: denne side blev ikke fundet.
Cecilie Hersig

Instruktør

cecilie.hvg37@gmail.com
Jeg hedder Mathilde, jeg er 14 år gammel og går i ottende klasse på Lykkebo skole i Valby. Denne sæson er min syvende sæson som Teamgym gymnast, og anden sæson som ungdomstræner i Hvidovre gymnastik. Jeg synes at det er mega sjovt at gå til gymnastik og jeg glæder mig til at lære fra mig.
Mathilde egede Koefoed

Instruktør

Hej, jeg hedder Victoria Jeg er 14 år og går på Præstemoseskolen i 8 klasse. Jeg går til konkurrence gymnastik som junior pige. Dette år bliver mit 8 år i Hvidovre gymnastik. Jeg er træner, fordi jeg elsker gymnastik og vil gerne lære fra mig.
Victoria Neis Holmegaard

Instruktør

Hej jeg hedder Leia jeg er 13 år gammel jeg skal have familie gym. Jeg går selv til gymnastik på junior og er igang med min 12. sæson og jeg skal i gang med mit 3. Sæson som træner. Jeg går på engstrandsskolen på eliteidrætslinjen
Leia Lang-Kettner

Instruktør

Hej jeg hedder Astrid, jeg er 13 år. Jeg går på hanssted skole i 7 klasse. Jeg er konkurrence gymnast som junior pige, Og jeg har været gymnast her i hvg i 4 sæsoner, og er i gang med min 5. Jeg er i gang med mit første år som træner, og er hjælpe træner på lege søndag.
Astrid Bredgaard

Instruktør

Hej jeg hedder Nicoline jeg er 13 år gammel, og jeg går på junior. Jeg går på Engstrandskolen på Eliteidrætslinjen i 7. klasse. Jeg har gået til gymnastik i 8 sæsoner, det er mit 3. år som ungdomstræner, og jeg er træner i bredde afdelingen. Jeg syntes at det er fedt at se børn udvikle sig, og have det sjovt med gymnastikken.
Nicoline Berg Andersson

Instruktør

Luna Gry Jensen

Instruktør

Luna Gry Jensen

Instruktør