Info

Opvisningsholdet 2 - 11-16 år

Årgang: 2002-2007

Holdet er for dig som har lyst til at gå på et hold, hvor vi skal have det sjovt med gymnastik. Der er ingen krav for at gå på holdet, du skal bare have lyst til at lave gymnastik og blive bedre til det. Målet er at få sammensat et fedt opvisningsprogram, så vi til foråret kan tage ud og lave en masse opvisninger. Her er plads til alle, nybegyndere og øvede, alle dem der har lyst til at være med.

Dette hold træner på samme tid som Opvisningshold 1. Det er også de samme trænere som har begge hold. Vi stræber dog efter at der aldrig er mere end 10 gymnaster til hver træner. Vi er derudover i en proces for at finde flere voksne trænere.


Vi kommer til at lave rigtigt mange stationer, derved kan vi sikre at vi ikke kommer til at stå for meget i kø.
Sådan her ser et generelt program ud for Opvisningsholdet 2. 

Fredag 17:30-18:00 - Opvarmning på gulvet i stor del af Springhal sammen med Hold 1

Fredag 18:00-19:30 - Spring og rytmetræning i springhal: stor eller lille del

I den første halve time, hvor holdet har opvarmning i den store del, vil der være en gruppe, som laver fysisk træning i den lille del. Væggen vil være sat for i dette tidsrum for at skærme af.

 

Instruktørerne mødes hver 4 uge for at planlægge jeres træninger. Til disse møder kommer de til løbende at evaluere både om stationerne er de rigtige og om niveauet passer.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kettegård Alle 2, Springcenter/Kettegårds Alle 2