MØD OS PÅ FACEBOOK
 
  
 
 
 KÆRE MEDLEMMER
 
Vi følger corona-situationen tæt og overholder de regler og anbefalinger som regeringen og sundhedsmyndighederne kommer med.
 
Der vil sikkert meget snart opstå spørgsmål som følge af denne svære situation som vi alle er berørte af.
 
Et af spørgsmålene kunne være: Kan man få sit kontingent refunderet? DGI`s jurist har følgende svar på det spørgsmål:
 
Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode,
så medlemmerne ikke kan træne eller for eksempel deltage i en opvisning eller en holdkamp.

Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening, og ikke for en specifik ydelse.
Situationen i en idrætsforening er derfor anderledes end kunders forhold i kommercielle fitnesscentre.
 
Se DGI´s råd til foreningerne 
 
Vi vender tilbage her på hjemmesiden eller via mail, når der er nye friske relevante informationer til medlemmerne.
 
På vegne af bestyrelsen
 
Thomas Piper
Næstformand
 
DER BLIVER SAT HÅNDSPRIT FREM I KLUBLOKALET, SPRINGCENTERET OG GYM SAL 3
 
 
FORÅRSOPVISNING 2020 
 SE FLERE BILLEDER PÅ VORES FACEBOOKSIDE
 
 HOLD MED 40% RABAT
 
 
OPSTART AF NYE HOLD
Vi har 11 nye hold der starter op i januar. Der er stadig ledige pladser på 9 hold. 
 
 
 
LÆS REFERATER 
GENERALFORSAMLING HER
EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HER
FLOT HÆDRING AF KARINA BYRIALSEN 
Der skal lyde et kæmpe stort tillykke herfra Hvidovre Gymnastik til Karina Byrialsen for den flotte nominering til Årets Ungdomsidrætsleder.
 
 
Det var 2. gang, at Karina var indstillet og nomineret, og desværre blev det heller ikke denne gang, at Karina løb med prisen. Mon ikke at 3. gang bliver lykkens gang, for det har Karina fortjent.
 
 
Karina er en vaskeægte HvG37`er, og hun har med sit store engagement formået at få flere drenge til at interessere sig for Teamgym, og bidraget til den fremgang som Hvidovre Gymnastik har præsteret de sidste par år. 
 
 
Det er en fornøjelse, at have en så erfaren træner som Karina i vores forening, og når man tager Karina´s alder i betragtning, så er det imponerende, at hun meget snart har været medlem af Hvidovre Gymnastik i 20 år.  Mere tillykke og fortsæt det gode arbejde
 
 SØLV TIL MINI I 5. DIVISION
 
 SØLV I 2. DIVISION
 
  GENERALFORSAMLING 2019 OPDATERING
Vores generalforsamling mandag d. 8. april blev afholdt i god ro og orden.
 
Fremmødet til årets generalforsamling var ikke prangende, men det må være et tegn på, at bestyrelsen yder en tilfredsstillende indsats.
 
Vi måtte desværre sige pænt farvel til Julia Lytken, som valgte at træde ud af bestyrelsen, efter at have ydet en kæmpe indsats både som aktiv gymnast, træner og bestyrelsesmedlem i mere end 25 år!!
 
 
Julia er og vil altid være en del af Hvidovre Gymnastik, og hun har lovet, at være behjælpelig med ad hoc opgaver fremover, og det er bestyrelsen super glade for, for man smider ikke guld på gaden. 
 
Nyt bestyrelsesmedlem er Maria Gry Jensen. Maria har været en del af Hvidovre Gymnastik i mange år både som aktiv gymnast fra 1991-1997, og nu som forælder til 2 aktive piger på henholdsvis opvisningsholdet og Mini Elite, og som træner for 3 børnehold.
 
Leif Gaard Bjarning valgte at træde ud af bestyrelsen og blive suppleant. 
 
Se referat fra generalforsamlingen HER
 
Se årsregnskab HER 
 
 FORMANDENS BERETNING 2018/2019
 
 
Hvidovre Gymnastik d. 8. april 2019
 
Hvidovre Gymnastik, generelt:
 
Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018 -2019 øget sit medlems tal,
vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering er på ialt 950 medlemmer,
881 medlemmer under 25 år og 69 medlemmer over 25 år. Medlemstallet har igen været stigende
i denne sæson, helt nøjagtigt er der tale om en fremgang på 15%. Samlet set er der tale om at
vores medlemstal er fordoblet fra 2017 til 2019.
Sæsonen 2018-2019 har budt på mange tiltag i vores forening, her vil jeg specielt fremhæve
bestyrelsens beslutning om at fastansætte 2 lønnede medarbejdere.
 
En sportschef, med det formål at styrke vor forenings struktur og udvikling på det sportlige
område samt en administrativ medarbejder / koordinator der i det daglige er med til at løse
opgaver for at vor forening kan følge med den udvikling som vi er midt i & mindske “ presset “ på
de frivillige i vor bestyrelse.
 
Det har været en lille udfordring for en forening som vores hvor bestyrelsen består af frivillige at
få fastansatte medarbejdere, det har vi som bestyrelse måtte erkende med de udfordringer der
har været men set i det store perspektiv har beslutningen været den rigtige.
 
LÆS HELE BERETNINGEN HER
 
NYE HOLD MED STARTDATO EFTER PÅSKE 
 TILMELDING I MENUEN HOLDTILMELDINGER
HOLD 1103  RØDE KINDER MASSER AF FART C2 - STARTDATO 29/4-2019
HOLD 1105  RØDE KINDER MASSER AF FART D2 - STARTDATO 24/4-2019
HOLD 1034  FAMILIEGYMNASTIK 2-4 ÅR A2 - STARTDATO 29/4-2019
 
 
 JULE/NYTÅRSHILSEN FRA WILLIAM
William er på túrne med
DGI´S VERDENSHOLD
 
Kære Hvidovre!

Tiden går simpelthen bare så stærkt, og nu er det allerede ved at være jul, og 3 måneder siden I hørte fra mig sidst.

Jeg kan næsten ikke fatte hvor meget vi har oplevet sammen på holdet, og det bliver svært for mig at opremse bare halvdelen af det. Vi har nu oplevet både Tyskland, hvor vi boede hos søde familier med tilknytning til en lille lokal gymnastikforening. De Arabiske Emirater hvor vi boede i både Abu Dhabi og Dubai, kørte ørkenræs og red på kameler.

  
Sydkorea hvor hele landskabet var beklædt i de mest fantastiske efterårsfarver, og vi besøgte den første efterskole uden for Danmark fyldt med energiske unge sydkoreanere. Taiwan hvor vi spiste alt fra grisetæer til andetunger, og hvor vi lavede vores største show til dato med hele 6000 tilskuere. En hurtig mellemlanding i Los Angeles hvor vi lejede egne biler og kørte på sightseeing.

Nu er vi i Colombia hvor julen også skal fejres. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så ender vi nok med at danse salsa omkring en palme, og ikke gå om et pyntet grantræ som hjemme i Danmark. I Colombia har vi allerede oplevet byen der ligger til grund for historierne om El Dorado, drukket masser af Colombiansk kaffe, og danset masser af salsa med søde colombianere, som uden sammenligning er det mest festlige folkefærd jeg nogensinde har mødt. Vi er lige rejst fra hovedstaden Bogota, til byen Cali hvor vi nu bor på en bjergtop, der allerede har taget livet af fire busser som ikke kunne klare den stejle og bumlende tur op.

Som I nok kan høre, så er der ikke to dage der er ens, og jeg nyder det i fulde drag. Inden jeg ved af det, er der gået 3 måneder mere, og så er jeg hjemme i Danmark igen. Jeg glæder mig til, at fortælle jer alle i Hvidovre om det hele, og skal nok ligge vejen forbi springcenteret/klublokalet så snart jeg har mulighed for det.

I ønskes allesammen et godt nytår herfra Colombia! Jeg kan varmt anbefale, at hoppe ind på Verdensholdets hjemmeside HER og købe en billet eller to til vores show når vi kommer hjem igen:) Det bliver mega vildt!!

De allerstørste nytårskrammere fra jeres Hvidovre William:)

 
 
 NYHEDSBREV
 

Hvidovre Gymnastik har i den seneste tid haft rygende travlt. Travlt fordi, at alle jeres dejlige børn og unge mennesker har hoppet sæson 2018/2019 i gang. Vi håber, I alle har haft en god start og at I modtager glade børn, når I får dem at se efter gymnastiktimen.

Vores vision i klubben er at skabe et sammenhold på kryds og tværs. Det ligger os meget nært, at favne alle og i den forbindelse har bestyrelsen i HVG37 arbejdet på højtryk for, at skabe hyggelige rammer for børn og unge mennesker i klubben samt forældre/bedsteforældre.

Vi har i klubben et fint klublokale, hvor vi har køkken, sofaafdeling samt spiseafdeling. Vi har gratis Wi-Fi og ikke mindst varme.

Bestyrelsen har taget en stor beslutning og investeret i, at klublokalet kan benyttes af vores medlemmer. Derfor har vi fået sat en kodelås på vores dør ind til klublokalet med kode, så I kan komme ind og benytte vores lokaler og udover det, har vi investeret i en automat, som kan brygge friskmalet kaffe med friske bønner, kaffe med mælk og m/u sukker, Wiener Melange, Cappuccino, Café au lait, Espresso m/u mælk, chokolade, chokolade milk mm.

Ovenstående varme drikke kan købes med MobilePay til en fornuftigt pris.

Der bliver pt. arbejdet på højtryk for, at maskinen og alt står klar til på mandag i uge 43. Der vil blive sendt en mail ud med dato for åbning af klublokalet samt kode til døren snarest.

Ovenstående er en stor proces for vores klub. En proces, som vi har ønsket i mange år. Nu er vi her endelig og vi håber I får stor glæde og gavn af, at kunne sidde i rare omgivelser, mens jeres børn er til gymnastik og få jer en hyggelig snak og en varm kop valgfri drik.

Vi vil samtidig opfordre jer til, at støtte vores klub med et passiv medlemskab, som ikke mindst støtter Hvidovre Gymnastik, men også giver gratis entré til vores opvisning/opvisninger. Det er selvfølgelig helt valgfrit om I ønsker det.

 

I kan tilmelde jer inde på vores hjemmeside under tilmelding og passivt medlem. I skal oprette jeres egen profil og ikke jeres barn, som allerede har tilmelding til et hold.

På vegne af Hvidovre Gymnastiks bestyrelse,

Karina Fredskov

 
   HvG37 TRÆNERSEMINAR
WEEKENDEN D. 18.-19. AUGUST AFHOLDTE VI VORES ÅRLIGE TRÆNERSEMINAR
  
Lørdag d. 18. august drog ca. 50 trænere og bestyrelsesmedlemmer afsted med bus til Vig feriekoloni for at afholde det årlige trænerseminar. Hvis der var nogen der havde fået den ide, at de skulle på feriekoloni, så kom de hurtigt på andre tanker, for den nyansatte sportschef Kenneth havde planlagt weekenden ned til mindste detalje. Da alle var blevet indkvarteret  og havde fået en god frokost, stod den på gruppearbejde, fremvisning af visioner og mål for den kommende sæson samt implementering af nye tiltag. Efter aftensmaden blev mobiltelefonerne gemt væk, og de blev erstattet af brætspil, bordtennis, billard, gode samtaler, og med dertilhørende kaffe, te, saftevand, frugt og naturligvis et lille stykke sødt til :). Efter en god brunch søndag morgen var det på med arbejdshandskerne igen indtil klokken blev ca. 13, hvorefter weekenden sluttede af med fælles oprydning og en bustur hjem til Hvidovre. 
 
SÆSONAFSLUTNING - FARVEL - VELKOMMEN 

Efter en god sæson med masser af aktive timer i vores skønne springcenter, var det tid til at sige tak for sæsonen der gik og god sommerferie. Café Victoria dannede rammen om sæsonafslutningen for alle trænere, frivillige samt bestyrelsesmedlemmer. Der blev sagt farvel og god tur til William, som til efteråret drager ud i den store verden med DGI´s Verdenshold. Der blev sagt velkommen til vores kommende sportschef Kenneth Christiansen, som luftede sine ideer og visioner med Hvidovre Gymnastik.
 
SAMMENHOLD PÅ HOLD 60+
 
 
FORMANDENS BERETNING 2017/2018  
 
  
Hvidovre Gymnastik, Generelt:
Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017 -2018 øget sit medlems tal,
vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering er på ialt 829 medlemmer,
752 medllemer under 25 år og 77 medlemmer over 25 år. Medlems tallet har været
markant stigende i denne sæson, helt nøjagtigt er der tale om en fremgang på
91,9%. Denne fremgang skyldes tildels selve indberetnings systemet, hvis et
medlem er tilmeldt et hold i 3 måneder i løbet af et kalender år så tælles dette
medlem med i indberetningen til CFR registrering.
 
Hvidovre Gymnastik´s faktiske medlemstal var pr. 31.12.2017, 653 medlemmer,
altså en fremgang på 50% i forhold til sidste års medlemstal.
Sæsonen 2017 – 2018 har været et helt fantastisk år for Hvidovre Gymnastik, alle
hold har trænet på en og samme adresse, Sønderkær, i gymsal 3 samt i hallen.
 
LÆS HELE BERETNINGEN HER
 
FORÅRSOPVISNING 2018  
Der var forårsfornemmelser i luften søndag d. 18. marts, da Hvidovre Gymnastik åbnede dørene til den årlige forårsopvisning, som igen med stor succes blev afholdt i Avedøre Idrætscenter. 
 
Et rekordstort publikum havde fundet vej til Avedøre Idrætscenter denne søndag formiddag, og med en smule forsinkelse kunne foreningens hold indtage gulvet med en flot indmarch. 
 
Igen i år var det Hvidovres Borgmester Helle Adelborg, som var åbningstaler, og Helle Adelborg blev efterfølgende mange timer i hallen for at opleve foreningens dygtige gymnaster.
 
Stor tak til alle fremmødte og tak til vores 2 gæstehold DGI Rep-holdet og PI Urban for et par flotte opvisninger.

Som traditionen byder, sluttede alle hold af med fællesdans inden pokaler og erindringer skulle overrækkes.

 
 

Eurogymholdet siger tusind tak for støtten, og skal hilse og sige, at alle 57 gymnaster og ledere glæder sig til at indtage Liége med manér til sommer.

 
I kan se flere flotte billeder fra forårsopvisningen på vores Facebookside.

Billederne er leveret af vores sponsor IN FOTO.

 
 KØB DEN HER ELLER I MENUEN HVG TØJ 2017/2018 
 TAK FOR STØTTEN!  
FLEXSKILTE ER EN LOKAL VIRKSOMHED, OG ER BELIGGENDE PÅ STRANDSKADEVEJ 9. VI ER SUPER GLADE FOR, AT EN LOKAL VIRKSOMHED STØTTER OP OM HVIDOVRE GYMNASTIK, OG ER MED TIL AT STØTTE DE UNGES TRIVSEL I KOMMUNEN. 
 
HVIDOVRE GYMNASTIK SØGER ALTID STØTTE OG SPONSORATER TIL GLÆDE OG GAVN FOR DE UNGE MENNESKER. 
 
SKRIV TIL FORMAND FINN BLOHM PÅ formand@hvg37.dk OG HØR MERE OM HVORDAN DU ELLER DIN VIRKSOMHED KAN VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL!
 
KIG FORBI FLEXSKILTE´S HJEMMESIDE WWW.FLEXSKILTE.DK OG SE HVAD DE KAN TILBYDE AF GODE TING OG SAGER
      
HER TRÆNER ALLE VORES HOLD!
 
Dejligt endelig at være samlet på én adresse 
   
Springcenter, gymnastil sal 3, samt klublokalet ligger på samme adresse:
 
KETTEGÅRDS ALLE 2, 2650 HVIDOVRE. 
 
  
 
 
 TAK FOR OPBAKNING OG STØTTE I ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
 TRYK PÅ NEDENSTÅENDE LOGOER OG SE HVAD VORES SPONSORER HAR AT TILBYDE AF GODE TING OG SAGER