MØD OS PÅ FACEBOOK
 
   
 
 
JULETRÆSFEST
SÆT ET STORT KRYDS I KALENDEREN
LØRDAG D. 22. DECEMBER
  
HvG37 HALSTØRKLÆDE
 VINTEREN STÅR FOR DØREN
OG KULDEN KOMMER SNIGENDE
Køb det unikke HvG37 halstørklæde til en meget favorabel pris på 50 kr. pr. stk. HER eller i menuen EVENTS.
 
Dit køb kan med fremvisning af kvittering afhentes på følgende datoer:
 
MANDAG D. 3. DECEMBER KL. 16.45-17.30 I KLUBLOKALET
 
LØRDAG D. 22. DECEMBER I KLUBLOKALET(JULEFEST)  
 
 
 POST FRA VERDENSHOLDET
 
Vi har modtaget post fra vores allesammens William,
som for tiden rejser kloden rundt med DGI´s Verdenshold.
 
 
William skriver, at han har haft meget travlt siden han påbegyndte træningen i juli måned frem mod afrejsedagen med Verdensholdet. 
 
 
Det er ikke lutter lagkage at være en del af Verdenholdet, hvis der er nogen der skulle have fået den ide. William brugte sammen med sine holdkammerater 450 timer(45 træningsdage med 10 timers daglig træning)på at få shows og kroppe klar til take-off turné d. 30. september. 
 
.
Inden afrejsen ud i den store verden, skulle Verdensholdet lige rundt på en lille turné rundt i hele Danmark. Det blev til 14 shows foran i alt ca. 25.000 tilskuere. Store afrejsedag var d. 30. september hvor turen gik med bus ned igennem Tyskland, og Verdensholdet rammer igen Danmark om ca. 6 måneder, hvor de så er klar til den store danmarksturné.
 
William håber og tror på, at han får tid til at sende lidt tekst og billeder hjem til Hvidovre fra det store udland i løbet af de næste 5-6 måneder, for som han skriver, så savner han os allerede, og vi savner bestemt os vores allesammens William.
 
Se Verdensholdets TOURPLAN HER
  
 
 NYHEDSBREV
 

Hvidovre Gymnastik har i den seneste tid haft rygende travlt. Travlt fordi, at alle jeres dejlige børn og unge mennesker har hoppet sæson 2018/2019 i gang. Vi håber, I alle har haft en god start og at I modtager glade børn, når I får dem at se efter gymnastiktimen.

Vores vision i klubben er at skabe et sammenhold på kryds og tværs. Det ligger os meget nært, at favne alle og i den forbindelse har bestyrelsen i HVG37 arbejdet på højtryk for, at skabe hyggelige rammer for børn og unge mennesker i klubben samt forældre/bedsteforældre.

Vi har i klubben et fint klublokale, hvor vi har køkken, sofaafdeling samt spiseafdeling. Vi har gratis Wi-Fi og ikke mindst varme.

Bestyrelsen har taget en stor beslutning og investeret i, at klublokalet kan benyttes af vores medlemmer. Derfor har vi fået sat en kodelås på vores dør ind til klublokalet med kode, så I kan komme ind og benytte vores lokaler og udover det, har vi investeret i en automat, som kan brygge friskmalet kaffe med friske bønner, kaffe med mælk og m/u sukker, Wiener Melange, Cappuccino, Café au lait, Espresso m/u mælk, chokolade, chokolade milk mm.

Ovenstående varme drikke kan købes med MobilePay til en fornuftigt pris.

Der bliver pt. arbejdet på højtryk for, at maskinen og alt står klar til på mandag i uge 43. Der vil blive sendt en mail ud med dato for åbning af klublokalet samt kode til døren snarest.

Ovenstående er en stor proces for vores klub. En proces, som vi har ønsket i mange år. Nu er vi her endelig og vi håber I får stor glæde og gavn af, at kunne sidde i rare omgivelser, mens jeres børn er til gymnastik og få jer en hyggelig snak og en varm kop valgfri drik.

Vi vil samtidig opfordre jer til, at støtte vores klub med et passiv medlemskab, som ikke mindst støtter Hvidovre Gymnastik, men også giver gratis entré til vores opvisning/opvisninger. Det er selvfølgelig helt valgfrit om I ønsker det.

 

I kan tilmelde jer inde på vores hjemmeside under tilmelding og passivt medlem. I skal oprette jeres egen profil og ikke jeres barn, som allerede har tilmelding til et hold.

På vegne af Hvidovre Gymnastiks bestyrelse,

Karina Fredskov

 
   HvG37 TRÆNERSEMINAR
WEEKENDEN D. 18.-19. AUGUST AFHOLDTE VI VORES ÅRLIGE TRÆNERSEMINAR
  
Lørdag d. 18. august drog ca. 50 trænere og bestyrelsesmedlemmer afsted med bus til Vig feriekoloni for at afholde det årlige trænerseminar. Hvis der var nogen der havde fået den ide, at de skulle på feriekoloni, så kom de hurtigt på andre tanker, for den nyansatte sportschef Kenneth havde planlagt weekenden ned til mindste detalje. Da alle var blevet indkvarteret  og havde fået en god frokost, stod den på gruppearbejde, fremvisning af visioner og mål for den kommende sæson samt implementering af nye tiltag. Efter aftensmaden blev mobiltelefonerne gemt væk, og de blev erstattet af brætspil, bordtennis, billard, gode samtaler, og med dertilhørende kaffe, te, saftevand, frugt og naturligvis et lille stykke sødt til :). Efter en god brunch søndag morgen var det på med arbejdshandskerne igen indtil klokken blev ca. 13, hvorefter weekenden sluttede af med fælles oprydning og en bustur hjem til Hvidovre. 
 
SÆSONAFSLUTNING - FARVEL - VELKOMMEN 

Efter en god sæson med masser af aktive timer i vores skønne springcenter, var det tid til at sige tak for sæsonen der gik og god sommerferie. Café Victoria dannede rammen om sæsonafslutningen for alle trænere, frivillige samt bestyrelsesmedlemmer. Der blev sagt farvel og god tur til William, som til efteråret drager ud i den store verden med DGI´s Verdenshold. Der blev sagt velkommen til vores kommende sportschef Kenneth Christiansen, som luftede sine ideer og visioner med Hvidovre Gymnastik.
 
SAMMENHOLD PÅ HOLD 60+
 
 
FORMANDENS BERETNING 2017/2018  
 
  
Hvidovre Gymnastik, Generelt:
Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017 -2018 øget sit medlems tal,
vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering er på ialt 829 medlemmer,
752 medllemer under 25 år og 77 medlemmer over 25 år. Medlems tallet har været
markant stigende i denne sæson, helt nøjagtigt er der tale om en fremgang på
91,9%. Denne fremgang skyldes tildels selve indberetnings systemet, hvis et
medlem er tilmeldt et hold i 3 måneder i løbet af et kalender år så tælles dette
medlem med i indberetningen til CFR registrering.
 
Hvidovre Gymnastik´s faktiske medlemstal var pr. 31.12.2017, 653 medlemmer,
altså en fremgang på 50% i forhold til sidste års medlemstal.
Sæsonen 2017 – 2018 har været et helt fantastisk år for Hvidovre Gymnastik, alle
hold har trænet på en og samme adresse, Sønderkær, i gymsal 3 samt i hallen.
 
LÆS HELE BERETNINGEN HER
 
FORÅRSOPVISNING 2018  
Der var forårsfornemmelser i luften søndag d. 18. marts, da Hvidovre Gymnastik åbnede dørene til den årlige forårsopvisning, som igen med stor succes blev afholdt i Avedøre Idrætscenter. 
 
Et rekordstort publikum havde fundet vej til Avedøre Idrætscenter denne søndag formiddag, og med en smule forsinkelse kunne foreningens hold indtage gulvet med en flot indmarch. 
 
Igen i år var det Hvidovres Borgmester Helle Adelborg, som var åbningstaler, og Helle Adelborg blev efterfølgende mange timer i hallen for at opleve foreningens dygtige gymnaster.
 
Stor tak til alle fremmødte og tak til vores 2 gæstehold DGI Rep-holdet og PI Urban for et par flotte opvisninger.

Som traditionen byder, sluttede alle hold af med fællesdans inden pokaler og erindringer skulle overrækkes.

 
 

Eurogymholdet siger tusind tak for støtten, og skal hilse og sige, at alle 57 gymnaster og ledere glæder sig til at indtage Liége med manér til sommer.

 
I kan se flere flotte billeder fra forårsopvisningen på vores Facebookside.

Billederne er leveret af vores sponsor IN FOTO.

 
 KØB DEN HER ELLER I MENUEN HVG TØJ 2017/2018 
 TAK FOR STØTTEN!  
FLEXSKILTE ER EN LOKAL VIRKSOMHED, OG ER BELIGGENDE PÅ STRANDSKADEVEJ 9. VI ER SUPER GLADE FOR, AT EN LOKAL VIRKSOMHED STØTTER OP OM HVIDOVRE GYMNASTIK, OG ER MED TIL AT STØTTE DE UNGES TRIVSEL I KOMMUNEN. 
 
HVIDOVRE GYMNASTIK SØGER ALTID STØTTE OG SPONSORATER TIL GLÆDE OG GAVN FOR DE UNGE MENNESKER. 
 
SKRIV TIL FORMAND FINN BLOHM PÅ formand@hvg37.dk OG HØR MERE OM HVORDAN DU ELLER DIN VIRKSOMHED KAN VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL!
 
KIG FORBI FLEXSKILTE´S HJEMMESIDE WWW.FLEXSKILTE.DK OG SE HVAD DE KAN TILBYDE AF GODE TING OG SAGER
      
HER TRÆNER ALLE VORES HOLD!
 
Dejligt endelig at være samlet på én adresse 
   
Springcenter, gymnastil sal 3, samt klublokalet ligger på samme adresse:
 
KETTEGÅRDS ALLE 2, 2650 HVIDOVRE. 
 
  
 
 
 TAK FOR OPBAKNING OG STØTTE I ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
 TRYK PÅ NEDENSTÅENDE LOGOER OG SE HVAD VORES SPONSORER HAR AT TILBYDE AF GODE TING OG SAGER