Klubmodul henter siden
(1512) Opvisningshold 10-16 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Opvisningshold 10-16 år

Årgang: 2004-2010
 
VIGTIG INFO FØR TILMELDING!
Dette er et hold som man bliver udtaget til, gennem en snak med forældre og gymnast.

Man kan ikke tilmelde sig på holdet før man har haft kontakt med Cecilie(Træner) gennem mail opvisningshold@hvg37.dk og har lavet en fælles aftale.

Holdet er for piger som vil fokusere på, træne målrette, lære nye spring og dyrke opvisningsgymnastik.

Holdet er udtaget, og gymnasternes indstilling gør om de kommer på holdet, det er for dem som gerne vil gøre mere ud af gymnastikken, og deltage i alle træninger og opvisninger.

Holdet træner målrettet 2 gange om ugen, hvor det forventes at gymnasterne kommer og deltager aktivt. Grundteknik, styrke-/konditionstræning og udvikling er en naturlig del af træningen. Det er planen at holdet skal deltage i 8 opvisninger, gennem hele sæsonen, inklusiv vores egen sommer opvisning.

DRAGT er med i kontingentet.

FORVENTNINGER TIL GYMNASTERNE? På holdet forventes det, at gymnasterne kommer og deltager i alle træninger og opvisninger. Det er desuden vigtigt at gymnasten møder op til træninger og opvisninger, omklædte og til tiden, uden smykker, uden neglelak og med håret sat op som aftalt.

Mere info vedr. dragt og forventninger får I til det førstkommende forældremøde :).

HVILKE FORVENTNINGER ER DER TIL FORÆLDRENE? Det forventes at forældrene støtter op omkring gymnastens deltagelse i træninger og opvisninger, samt at forældrene deltager i forældremøder, og hvis muligt er tilskuer til opvisninger. Holdets forældrerepræsentanter vil forsøge at arrangere fælles forældre transport, hvis der er behov for det, så det bliver økonomisk overkommeligt at støtte gymnasterne ved opvisninger. Jeres deltagelse som forældre til opvisninger er også vigtigt da der er mange redskaber som skal flyttes rundt før og efter opvisningen, hvilket i meget gerne må hjælpe med da vi trænere skal fokusere på gymnasterne. At der er opbakning hjemmefra, er en vigtig forudsætning for at gymnasten udvikler sig, dette gælder også i klubbens sociale arrangementer. Det forventes desuden, at forældrene respekterer, at der ikke må være forældre i hallen under træningen, da gymnasterne bliver ukoncentrerede.

 
 
 
Læs mere
Startdato
12.08.2020
Slutdato
04.07.2021
Tid/Sted
Onsdag 18:30-20:30 Springcenter, Kettegård Alle 2 Søndag 18:30-20:30 Springcenter, Kettegård Alle 2
Pris
4100,00 kr.